Fookes

Fookes staat voor aandacht. Aandacht voor jezelf, voor jouw wensen en jouw doelen.
Wat wil jij? En hoe ga je dit realiseren? 1 ding weten wij zeker, als je iets wilt bereiken moet je daar je focus ophouden.
De kracht van “je volle aandacht” is enorm. Maar zorg er wel voor dat het om positieve aandacht gaat.
Focus en positiviteit daar gaat het om bij Fookes.

Fookes Boeken

Een Fookes boek is een boek in een ringband. Wij hebben heel bewust gekozen voor deze manier van binden zodat je namelijk zelf, indien gewenst, er van alles tussen kan zetten of zelf je eigen volgorde wil bepalen. De omslag heeft een luxe uitstraling zodat je iedere dag wanneer je gaat schrijven het gevoel hebt dat je een cadeautje open maakt.

In elk boek vind je, naast de invullijsten, inspirerende teksten en prachtige foto’s gericht op het thema. Op dit moment hebben we 3 verschillende  Fookes boeken: Fookes op afvallen, Fookes op herstel en Fookes op happiness.

Shop je eigen Fookes boek!

Hoe werkt het boek?
Probeer elke dag een vast tijdstip met jezelf af te spreken om ergens rustig te gaan zitten met je Fookes boek. Je hebt iedere dag  maar  een korte momentje nodig. Je vult een kort formulier in bv hoeveel stappen je hebt gezet die dag, of je hebt gesport en of je 8 glazen water hebt gedronken. Plan daarnaast 1 x  per week wat extra tijd in. Dit is namelijk jouw moment om wat dieper op verschillende  vragen in te gaan, en wat extra tijd te nemen voor een stuk zelfreflectie. 

Achterin ieder boek bevinden zich extra pagina’s zoals een beloninglijst, een prachtig bucketlist, ruimte voor notities of recepten etc. Deze lijstjes zijn ervoor bedoeld om jezelf (je eigen wensen) beter te leren kennen maar ook gewoon voor de Fun.

De shop

In de shop kun je een compleet boek kopen, dit houdt in:  de inhoud en een prachtige omslag in de maat M. Maar heb je zelf al een A5 6 ringband? Dan kun je er ook voor kiezen om alleen de inhoud aan te schaffen.
Daarnaast hebben we ook nog andere setje die je kunt kopen als aanvulling op je boek zoals losse agenda blaadjes of losse to do lijstjes.

Binnenkort wordt de shop ook nog uitgebreid met mooi duurzame artikelen om iemand anders of jezelf cadeau te geven.

Aan de slag met Fookes!

De juiste mindset!

Wil je afvallen? Een goede conditie? Meer ontspanning? Lichter en vrolijker in het leven staan? Of weer heel iets ander? Wat het ook is… maak je eigen motivatie concreet. En ga aan de slag! Hoe? Daar helpen we je bij!