Loading...
Aan de slag met Fookes!2021-04-06T09:55:31+00:00

De juiste mindset

Wil je afvallen? Een goede conditie? Meer ontspanning? Lichter en vrolijker in het leven staan? Of weer heel iets ander? Wat het ook is… maak je eigen motivatie concreet. En ga aan de slag! Hoe? Daar helpen we je bij!

Elke dag
Probeer om elke dag een vast tijdstip met jezelf af te spreken om ergens rustig te gaan zitten met je Fookes boek. Je hebt iedere dag  maar  een korte momentje nodig ( van ca. 5 minuten). Hierbij vul je een kort en eenvoudig formulier in. Bijvoorbeeld hoeveel stappen je hebt gezet die dag, of je hebt gesport en of je 8 glazen water hebt gedronken.

Elke week
Plan daarnaast 1 x  per week wat extra tijd in. Dit is namelijk jouw moment om wat dieper op verschillende  vragen in te gaan, en wat extra tijd te nemen voor een stuk zelfreflectie. Er is aan het einde van elke week een formulier om je hierbij te begeleiden. Ook staat er voor elke week een inspirerende foto en quote in je boek.

Extra’s
Achterin je boek bevinden zich een aantal extra pagina’s waarop jij je je doelen kunt omschrijven en waar je je stappenplan kunt invullen. Ook is er een lijst voor beloningen om jezelf mee te motiveren. Tevens vind je er een prachtig formulier om je bucketlist op in te vullen. En dan zijn er nog lijstjes waar je simpel een keuze moet maken. Deze lijstjes zijn er voor bedoeld om jezelf beter te leren kennen.

Latest Features

Expert advice and in-depth features for a healthy life

“You define your own life. Don’t let other people write your script.”

Oprah Winfrey Misschien wel mijn eerste echte inspiratiebron. Haar boek “Leg de link” was 1 van de eerst zelfhulp boeken die ik veelvuldig heb gelezen. Ook kwam

Lees meer...

Ga naar de bovenkant